miercuri, ianuarie 09, 2008

Barack Obama / Hillary Clinton si de pe la noi

Poate cel mai fierbinte subiect(pentru unii) al inceputului de 2008 este debutul alegerilor preliminare in SUA. Se vorbeste mult de noua senzatie a democratilor Barack Hussein Obama care vrea sa schimbe 'din temelii' America si care, neasteptat de bine, se prezinta ca o varianta mai tanara si cu un suflu mai proaspat al fam. Clinton, chiar in interiorul partidului.
Numai timpul ne va spune daca americanii vor alege un om de culoare, o femeie sau un repulican ca al 44-lea presedinte dar ceea ce ma 'arde' pe mine este faptul ca romanii discuta mai mult de alegerile din SUA decat de cele care ii afecteaza direct pe ei, cele de la noi de acasa.
Mi-e greu sa descopar motive, desi imi doresc asta foarte mult, deoarece unul dintre obiectivele mele politice este de a constientiza romanii sa discute si sa aleaga in cunostinta de cauza ce e mai bine pt NOI TOTI. Dar banuiesc ca unul dinte cele mai importante piedici este calitatea de pana acum a candidatilor nostri care inainte de a prezenta programul lor politic au facut 'facultati' in Moscova sau in Pipera, iar din momentul acela nu mai conteaza ce zic pt ca nimeni nu o sa ii asculte(sper macar de acum inainte).
Pentru toti politicienii tineri si scoliti.. chissiezzz !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Poate pentru ca alegerile din SUA ne vor influenta mai mult decat alegerile de la noi :)

Acelasi lucru si despre alegerile din Georgia!!!