joi, august 06, 2009

turismul pe litoralul romanesc !

Linistita poate D-na ministru Udrea sa faca strategii, care mai de care mai inventive, pentru resuscitarea turismului romanesc, pentru ca dupa ultima vizita la mare mi-am dat seama ca 'burduful de caine' miroase inca urat.
Chiar daca plajele ar arata fara cusur si chiar daca locurile de cazare au inceput sa isi ridice standardul la accepabil, tot ne raman localnicii care intra in contact direct cu turistii, iar la modul agresiv, total nediplomatic si chiar nesimtit pe care il abordeaza in relatia cu acestia putem noi sa investim inca 1 mld € in plaja romanesca a marii negre ca tot nu o sa fim atat de atractiv incat turistul cu pretentii sa revina cu placere. Branza foarte buna in burduf de caine parazitat !

p.s. hai sa dam mana cu mana...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Azi noapte m-am intors din Ungaria de la Hajduszoboszlo. Sincer sunt impresionat din mai multe puncte de vedere. Au reusit ungurii sa faca din nimic o chestie ff profitabila dandu-si cu pumnul in piept cum ca Hajdu este cel mai mare complex de bai termale din Europa. Sincer ma indoiesc ca efectele curative ale bailor lor termale sunt net superioare celor de la Felix de ex, dar ordinea, curatenia, disciplina, regulile impuse, fac ca serviciile sa fie incomparabile cu cele de la noi.
Preturile sunt aproape ca la noi daca nu de multe mai mici. Faptul ca au ff mult personal care atrag atentia turistilor sa nu isi poata face de cap, de ex. o doamna a intrat cu un pahar de bere in mana pe marginea bazinului, rapid i s-a atras atentia sa iasa din apa. Alte chestii de notat ar fi ca cei care ofera cazare se ajuta intre ei intr-un mod cu adevarat impresionant. Daca cel contactat nu are locuri suna la alti cunoscuti samd si te ajuta sa iti gasesti si tu un loc. Cum ziceai si tu oricat s-ar investi in "hardware" mentatilatea de dobitoace proaste a romanilor nu vom schimba, cel putin nu curand.

>George Cojocariu

Anonim spunea...

Va rog sa transmiteti Dnei Minisru
Elena Udrea ca prioritatea nr.1 in
turismul romanesc treebuie sa fie
DELTA DUNARII unica in Europa,cu ex
tinderi catre cramele din Moldova si Litoral.