joi, august 26, 2010

autozzap.ro - Piata auto nr 1 in Romania

autozzap.ro - Piata auto nr 1 in Romania
Piata auto din Romania a fost marcata de schimbari radicale in ultimii ani, consumatorii devenind mult mai pretentiosi mai ales la calitate dar si la pret. Portalul http://www.autozzap.ro/ este cel mai modern site de anunturi auto, adaptat noilor conditii de piata, el simplifica procesul de vanzare/cumparare pe Internet a unui autoturism, camion sau motocicleta, fie ele second hand sau noi.
Fiind cel mai performant sistem de anunturi auto, utilizatorii pot adauga oferte auto in doar cateva minute fara a fi necesar crearea unui cont utilizator iar anuntul va aparea pe site instantaneu, fara o validare din partea echipei autozzap.ro .
Cautarea anunturilor dupa un model dorit de masina se poate efectua rapid aplicand filtrele existente cum ar fi marca, capacitatea cilindrica, numar de kilometri parcursi, anul fabricatiei, tip de combustibil s.a., iar filtrele avansate pot rafina cautarea dupa tipul de motorizare, puterea motorului, norma de poluare, capacitate cilindrica etc.
Toate sectiunile portalului autozzap.ro : vanzari autoturisme, vanzari motociclete, vanzari camioane, piese auto sau vanzari autoutilitare, au la dispozitia cumparatorilor un instrument de localizare pe harta a vanzatorului si de calcul a distantei si traseului de la cumparator la vanzator.
Pentru fiecare autoturism in parte, autozzap pune la dispozitia utilizatorilor atat un calculator al taxei de inmatriculare cat si un calculator leasing orientativ pentru cei care doresc sa achizitioneze autoturismul folosind acest instrument de finantare.
Pentru informatii suplimentare este disponibil si un forum auto, iar cei care doresc sa se puna la curent cu cele mai noi stiri din lumea auto pot accesa sectiunea auto news.


Link-uri:
www.autozzap.ro - http://www.autozzap.ro/
anunturi auto - http://www.autozzap.ro/
vanzari autoturisme - http://www.autozzap.ro/anunturi-autoturisme/
vanzari motociclete - http://www.autozzap.ro/anunturi-motociclete/
vanzari camioane - http://www.autozzap.ro/anunturi-camioane/
piese auto - http://www.autozzap.ro/anunturi-pieseauto/
vanzari autoutilitare - http://www.autozzap.ro/anunturi-autoutilitare/
calculator al taxei de inmatriculare - http://www.autozzap.ro/index.php?action=taxa
calculator leasing - http://www.autozzap.ro/index.php?action=leasing
forum auto - http://www.autozzap.ro/forum/
auto news - http://www.autozzap.ro/articole/

Niciun comentariu: