vineri, februarie 29, 2008

Hillary out ?

Chiar si oamenii din staff-ul lui Hillary si-au dat seama ca ea se crede deja invinsa in cursa cu tinarul senator Obama. Defapt la finalul ultimei dezbateri cu Obama ea a transmis un mesaj clar: "A fost o onoare sa ma aflu pe aceeasi scena cu Barak Obama".

Cred ca asta este o remarca din care intelegem ca a inceput sa cedeze teren, sa-si recunoasca infrangerea. Insa cred ca ziua de marti ne va lamuri cine v-a prinde batalia "head-to-head" !

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu prea comenteaza lumea pe blogul tau, da uite, da un nou subiect, baga acolo spune-ne noua cu ce te ocupi, ce business propriu ai :) si chestii de astea, fa umpik de reclama

Bute spunea...

@abe: Daca lumea nu comenteaza nu inseamna ca nu citeste sau nu intra pe blog. E adevarat ca e mai interesant un blog plin de comentarii dar si unul cu mai putine comentarii nu isi pierde interesul. Si in plus lumea detesta reclamele mai ales la afacerile proprii (merge ceva discret)

Legat de subiect: daca Obama ajunge presedinte va fi primul afro-american in aceasta pozitie in America. Iti dai seama daca era si femeie ... :))

Anonim spunea...

Bute , true true, dar eu eram curios ce business propriu are :p

iar legat de subiect, am vazut o gramada de filme de cat de extra fantastic ar fi daca ar ajunge un negru presedinte :P dar... ori erau drame ori erau comedii :p

Anonim spunea...

ar fi misto sa ramana obama in cursa finala. e misto de tot obama, l-am cunoscut, am povestit putin cu el. e un om deosebit, iar faptul ca e si candidat pentru casa alba e o sansa sa credem ca USA is not over yet.. :)