sâmbătă, martie 29, 2008

Rapid - Steaua 0-3

si totusi nu a castigat steaua meciul.. asta pentru ca nu s-a incheiat si pentru ca nu a dat vre-un gol, dar cu siguranta l-a pierdut Rapidul. L-a pierdut clubul Rapid atat ca de data asta nu jucatorii ci organizatorii si fanii.
Am evitat sa scriu si chiar sa comentez cu multa lume acest subiect pentru ca decizia era clara ca punctele vor intra in contul Stelei, singura necunoscuta era pedeapsa rapidului iar aici trebuie sa spun ca era devoie de o depunctare a rapidului mai degraba si nu o avantajare a stelei(repet nu a dat gol).
Astept cu nerabdare si alti arbitri care sa procedeze la fel pentru ca manifestarile huliganice trebuie sa dispara macar incepand cu 2008. Iar cei care zic ca Deaconu a gresit, procedural sau moral sunt niste prosti. Da da, nu ma feresc sa folosesc cuvantul acesta pentru ca exprima cel mai bine o asemenea judecata. Dar pana la urma prosti sunt si cei care arunca cu piatra si cei care sar in lac sa o scoata, astfel incat nici unul dintre cei implicat in fenomenul fotbalistic nu sunt modele de urmat.
iar pentru sufletul meu rosh-albastru si pentru jucatorii Stelei.. chissiezzz !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cei care au sustinut ca Diaconu a gresit, au facut-o pentru a pune presiune asupra Comisiei, sperand intr-o eventuala "clementa". Consider ca, intr-un final, toti sunt de acord ca lucrul asta trebuia sa se intample si la noi in fotbal, altfel nu poti stopa actele huliganice si balacarelile.

Anonim spunea...

Este drept ca asa trebuie facut, este foarte nedrept ca se pedepseste clubul Rapid, din start se putea presupune ca Diaconu a luat decizia influentat de Lovin, jucator al stelei, echipei care pierdea clar meciul, Lovin a fost pedepsit pentru ca a influentat arbitrul si totusi rezultatul a ramas cel decis de arbitrul influentat :p

Orice altceva numai stelist sa nu fi si vezi nedreptatea facuta, cu sau fara huligani, cu sau fara bricheta, dar fiind stelist esti doomed to be subjective to the matter :)