miercuri, septembrie 15, 2010

Campioane Europene 2010 (fara drept de apel)

Sunt un tip cu mintea deschisa, care incurajeaza una dintre putinele legi UE valoroase(care presupune deschiderea pietei muncii) dar sunt enervat de situatii de genul: Jiao Li si Jie Li apara culorile OLANDEI la europenele de tenis de masa. Fetele astea n-au nimic cu tarile de jos decat ca la ele in tara nu mai au loc sa se desfasoare !
DA, suntem campionii Europei la tenis de masa pentru ca Daniela Dodean, Elizabeta Samara si Iulia Necula sunt singura echipa europeana care a jucat finala Campionatului European 2010. Chiar daca medaliile probabil ca vor atarna de gatul chinezoaicelor adoptate, ele nu au cum sa se bucure de o asemenea medalie pentru ca n-au cum sa inteleaga cultura europeana(cum nici noi nu pricepem nimic dintr-a lor). Sa nu mai punem la socoteala ca si pentru Polonia in semifinale au mai jucat doua chinezoaice( LI si XU), iar daca sa fi campion european in 2010 inseamna sa treci de 10 chinezoaice atunci ei ar trebui sa ne priveasca cu mare invidie ca scoala de tenis de masa din Romania produce( in aceleasi conditii grele ca si poloul masculin sau gimnastica feminin)
Si in ciuda tuturor asa-zisilor europeni, fetele noastre au 21,22 resp.24 de ani si sunt frumoase foc !!! (fraza asta as fi scris-o in chineza sa priceapa si ei )

..pentru toti campionii sportului romanesc..chissiezzz !!!!

P.S. Sunt la fel de incantat de fetele ce au adus titlul european in proba de dublu rame(Camelia Lupascu si Nicoleta Albu) cat si de echipajul de 8+1 rame care au adus a doua medalie de aur pentru Romania, la Europenele din Portugalia( Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Maria Diana Busruc, Ioana Craciun, Adelina Cojocaru, Nicoleta Albu, Camelia Lupascu, Eniko Mironcic si Teodora Stoica).