miercuri, septembrie 29, 2010

nu e 'dracu' asa de negru !!

Pe cand termin si eu jobul pe astazi, dau sa deschid stirile economice.. si nu una ci DOUA imi 'sar' in ochi si asta pentru ca sunt stiri pozitive( si eu ma 'hranesc' cu ele ca altfel as innebuni).
In prima imi zice cum ca Indicele increderii in economia Romaniei s-a imbunatatit usor in septembrie SA VEZI SI SA NU CREZI. Cum dupa atatea injuraturi cvazi acceptate si amplificate, cu atatea oua si rosii aruncate si dupa atatea ore petrecute in strada si nu la locul de munca, totusi economia nu e in colaps. MIRACOL as striga eu, asta ca sa nu ma pun sa ii injur pe toti bugetarii care ies majoritatea nejustificat in strada( si poate cei care merita isi vad de treaba).
In exact 1 minut de la uimire imi apare si raspunsul intr-un alt articol: România a primit anul trecut 2,95 miliarde de euro de la bugetul Uniunii Europene (UE) şi a contribuit cu 1,22 miliarde de euro, înregistrând astfel un surplus de 1,69 miliarde de euro, al şaselea ca mărime în rândul statelor membre, PAI DACA NICI ASTA NU E STIRE care sa o comentam si sa ne miram de ea, apoi nu e niciuna pe anul asta. E de 3 ori mai importanta decat demisia ministrului Blaga si de 30 de ori mai pozitiva decat chelia prezidentiala.
DAR NU, noi ne punem sa comentam prostii, sa ne lamentam ca nu cresc pensiile si salariile incat toti sa mergem la cumparaturi la PARIS sau sa jucam la casino in Monte Carlo in loc sa ne punem serios la treaba(desi nu sta in caracterul natiei noastre), sa cautam sa luam al 2-lea job.. daca nu e pe piata jobul acesta sa mai facem putina scoala si poate ne deschidem noi o afacere si creem jobul mult visat !!
As reveni si insista pe ce-a de a 2-a stire. ROMANIA A ATRAS cu 1.69 mld euro fonduri mai mult decat a dat.. si asta e o premiera pentru noi. Felicitari TUTUROR care se ocupa cu fonduri europeene pentru ca eu am zis din 2007 si inca sustin cu tarie ca e singura noastra sansa sa mentinem economia pe plutire !

p.s. pentru toti cei care, in loc sa se lamenteze, pun osul SI MINTEA la contributie.. chissiezzz !!!


p.s.2 --> tocmai ce am primit si bancul acesta care s-a potrivit izbitor cu ce am scris eu:
Ponta si Antonescu in fata sindicalistilor nemultumiti de reformele din aparatul de stat, vin cu solutii pentru iesirea din criza:- Propunem marirea salariilor bugetarilor, nu cu 25% ci cu 50% - A tuturor bugetarilor!!! - zice Antonescu - Uraaa!!! striga poporul
- Propunem marirea pensiilor cu 100% si scaderea varstei de pensionare la 30 de ani!!! - zice Ponta - Uraaa!!!
- Si mai propunem micirea saptamanii de lucru, astfel incat sa nu se mai lucreze decat Miercurea!!! - zice tot Ponta - Uraaa!!!
Se ridica o mana din mijlocul masei de oameni vazandu-se clar ca un om are ceva de spus, i se acorda cuvantul, la care sindicalistul:- Va trebui sa lucram, in FIECARE miercuri???? Bookmark

Un comentariu:

Mihai Pop spunea...

Bancul e de fapt trist, pentru ca are un sambure MARE de adevar